Ideid väikese magamistoa sisustamiseks
Posted in Magamistuba

Ideid väikese magamistoa sisustamiseks

  • Heledad värvitoonid ja mahe valgustus

Valge või mõni muu hele värvitoon väikeses magamistoas on üks parimaid lahendusi toa visuaalselt avaramaks muutmisel. Kuigi tumedad värvid võivad tunduda hubased, neelavad nad ka valgust. Heledad toonid ei muuda tuba nii rangelt piiritletuks. Samas, et vältida valge toa liigselt steriilseks muutumist, kasuta sisekujunduselementides erinevaid mustreid.

Magamistoas tasub eelkõige ära kasutada loomulikku valgust ning paigutada oma tuba selliselt, et päevavalgus jõuaks suuremasse osasse magamistoas. Samas voodis raamatu lugemiseks on mõistlik kasutada, kas peakohal riiuli alla või seinale kinnitatud kohtvalgustit.

  • Mööbli paigutus

Alustuseks pange oma voodi toa keskele, kõige nähtavama seina vastu. Voodi toa keskele asetamine annab teie väikese magamistoa paigutusele sümmeetria, et saaksite oma ruumi maksimaalselt ära kasutada. Sellise voodiasetusega on teil piisavalt ruumi, et mõlemalt poolt teki alla hüpata.

Kui teil pole oma voodi mõlemal küljel piisavalt ruumi öökappide jaoks, võiks öökapi panna ainult voodi ühele küljele. Voodi teist külge saate vajadusel seinale lähemale nihutada. Sellega lisate oma väikese magamistoa kujundusele rohkem ruumi.

  • Sisustage vertikaalselt

Kui magamistoa põrandapind on väike, siis tasub valida voodi, mille alust saab kasutada panipaigana. SisustusParadiisis on selleks väga hea lahendus voodi Pop näol . Hea lahendus asjade hoiustamiseks on ka pesukastidega voodid nagu näiteks voodi Sabrina.

  • Vali ilma suure voodiraamita voodi

Kui magamistoas on iga sentimeeter arvel, siis tasub valida voodi, millel pole suurt voodiraami vaid voodi põhi on täpselt sama pikk/lai kui madrats.

  • Vaip magamistoas

Vaip aitab muuta väikese toa suuremaks, lisada pehmust ja värve ning mustreid, mis seovad teie väikese magamistoa kujunduse ühtseks tervikuks. Vaiba asetus sõltub paljuski voodi paigutusest toas. Kui voodi on keskel, siis libistage vaip umbes 2/3 ulatuses voodi alla. Kui voodi on seina ääres, siis paigutage vaip voodi kõrvale või paigutage osaliselt mõne teise mööblieseme alla.

  • Peeglite kasutamine

Peeglid laiendavad väikest magamistuba luues suurema ruumi illusiooni. Peegli paigutamine õuevalguse peegeldamiseks on ka ainus viis loomuliku valguse suurendamiseks oma ruumis.

Väikese magamistoa sisustamine on inspireeriv väljakutse, kuid värvide, mustrite ja mööbli läbimõeldud kasutamine muudab magamistoa hubaseks ja armsaks pesaks.

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Ostukorvis ei ole tooteid.