Hea une saladus – luksuslik kontinentaalvoodi
Posted in Magamistuba

Hea une saladus – luksuslik kontinentaalvoodi

Uni on üks eluliselt oluline põhivajadus, aga samas ka väga suur nauding. Kogu elu jooksul veedab inimene magades vähemalt 40 aastat. Seetõttu on ülimalt oluline, millises voodis see aeg veedetakse. Voodeid on mitmesuguseid ja arvamusi, milline voodi on parim, on erinevaid. Mööblitööstuse uueks tulijaks on luksuslik ja ergonoomiline kontinentaal– ehk jenkkivoodi. Järgnevalt toome välja põhjused, mis teevad kontinentaalvoodi eriliseks ja magajale parimaks valikuks.

Pesukastiga kontinentaalvoodi Las Vegas

Miks valida just kontinentaalvoodi?

  • Mitmekihiline

Kontinentaalvoodi koosneb vähemalt kolmest kihist. Kõige all on madratsialus või alates 160cm laiusega voodi puhul kaks madratsialust, mis ühendatakse kokku spetsiaalsete klambritega. Selle peal on vedrumadrats, mis koosneb veel omakorda erinevatest vedrustuse kihtidest. Kontinentaalvoodite vedrumadratsites on kasutatud pocket vedrustust. See tähendab, et iga madratsivedru on pakitud eraldi kangast kotikesse. Tänu pakitud vedrudele saab Sinu keha lamamisel tuge õigetest ja vajalikest kohtadest – keha survele ei allu mitte kogu madratsi pind, vaid ainult see madratsiosa, millele langeb keharaskus. Nii võid end voodikaaslase kõrval vabalt liigutada, ilma et kogu voodipind õõtsuma hakkaks ning kaaslase und segaks. Mida rohkem on vedrusid, seda paremini kohandub madrats keha järgi.

Vedrumadratsi peale läheb veel kattemadrats, mis annab lõppviimistluse madratsite mugavusele. Lisaks täiendavale mugavusele tagab kattemadrats suurema hügieenilisuse. Kattemadrats kaitseb madratsit öösel kehast vabanevate bakterite ja higi eest. Kattemadrats on kergemini puhastatavam või odavam välja vahetada, kui vedrumadrats.

Sleepwell Black Continental
  • Paljude võimalustega

Tänu väga mitmetele kihtidele, on võimalik ise komplekteerida just enda soovidele ja toa interjöörile sobiva voodi. SisustusParadiisis on valikus juba valmis komplekteeritud kontinentaalvoodeid nagu näiteks Hypnos Pandora või Hypnos Hemera. Samas on kõiki osasid, alustades madratsialusest ja lõpetades jalgadega, võimalik asendada kliendile sobivamaga.

Kaheinimese kontinentaalvoodis on võimalik soetada nii ühine suur vedrumadrats või kaks erineva vedrustuse ja jäikuse astmega madratsit. Ühtseks tervikuks saab voodi muuta kattemadratsi abi.

Kontinentaalvoodi Hypnos Aphrodite
  • Isikupärane

Olenevalt tootjast saab kontinentaalvoodi komplekteerimisel inimene kaasa rääkida kõikides detailides –  kanga materjal ja toon, madratsialuse paksus, vedrumadrats, kattemadrats, peatsiotsa stiil ja jalad. Kontinentaalvoodile on võimalik juurde osta jalutsikasti ja vooditasku.

Kontinentaalvoodi on ümbritsetud kangaga ning see teeb voodi ka väliselt pehmeks.

  • Mugavus

Kontinentaalvoodi madratsialuste valikus on ka mootoriga, pesukastiga või voodialuse sahtliga voodeid. Suur ja mahukas pesukast on hea panipaik voodipesudele. Tänu mootorvoodi võimalustele saab voodit tõsta mõnusasse ja mugavasse lugemisasendisse. Tõstes jalutsit paraneb vereringe ja lihased lõdvestuvad. Voodist tõusmine muutub samuti kergemaks.

Kahekohaline mootorvoodi Hypnos Hermes

Lisaks headele ergonoomilistele omadustele näeb kontinentaalvoodi välja väga luksuslik. Sobiv voodi on pikaajaline investeering ja võttes aja, et kõik detailid läbi mõelda, leiab klient kindlasti endale parima une saladuse.

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Ostukorvis ei ole tooteid.